Se hur Compareitgreen har hjälpt företag som ditt att minska sina koldioxidutsläpp och förbättra sin lönsamhet.

Våra lösningar har redan hjälpt flera företag att nå sina hållbarhetsmål och stärka sitt varumärke.

BQualified Education

”Vi hade koll på CSRD-kraven och kände att även om vi inte omfattas ännu så bör man vara redo att göra det man kan som företag”, säger Elin Ward, Partner på BQualified Education.

Heroes of Brand and Business Innovation

”För oss som konsulter, där vi hjälper våra uppdragsgivare att arbeta strategisk med hållbarhet, är det självklart att vi även har koll på vår egen hållbarhet, vi valde Compareitgreen för att de kan tjänsteföretag”, säger VD Anette Wagler.

Sharpfin

”Vi märker ett ökande intresse från våra kunder för vårt klimatarbete, och eftersom vi är ett teknologiföretag valde vi Compareitgreen för att få hjälp med att beräkna vårt koldioxidavtryck och sätta hållbarhetsmål för att minska utsläppen”, VD Markus Ahlin.

https://www.sharpfin.com/

Clara Financial Consulting

”För oss är det inte ett alternativ ATT INTE arbeta med vår miljöpåverkan. Alla organisationer måste beräkna sin klimatpåverkan för att kunna identifiera utsläppskällor och ha en tydlig plan framåt för vad som behöver göras”. Lars Lundberg CEO Clara Financial Consulting.

Salesys

”Compareitgreens tjänst gav oss inte bara de insikter vi behövde utan också praktiska verktyg för att förbättra vår miljöpåverkan”. Viktor Klasson VD Salesys.

Intresserad av att veta mer?

Låt vår VD Karin kort introducera er till klimatberäkningar.